Сертифициран водолазен курс SDI Open Water Scuba Diver, с 20 часа теория и практика

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от grabo.bg
390'00лв.
560.00лв.-31%
Изтекла оферта
Решили сте, че "под водата"е вашето място и подводният свят ви е интересен? Значи за вас е предложението на Водолазен център Due - подарете си емоцията от гмуркането!

Сертифициран водолазен курс SDI Open Water Scuba Diver с 20 учебни часа теория и практика - за 390лв на човек, вместо 560лв! Платете 160лв сега, а остатъка доплатете при започване на курса. Курсът се провежда в района на Созопол.

Офертата включва:
• теоретични часове;
• упражнения в открити води (от бряг и от лодка) - минимум 4 дайва в открита вода с оставане под вода минимум 15 минути (общо за всички гмуркания времето под вода трябва да е минимум 80 минути на тренировъчната дълбочина между 6-18м, като максималната дълбочина не трябва да превишава 18м);
• мултимедийна техника за преподаване на теорията;
• необходимата екипировка;
• квалифицирани инструктори;
• транспорт от водолазния център до спотовете за провеждане на упражненията в открити води.

Офертата не включва:
• международен сертификат при успешно преминаване на курса - 33 евро (заплаща се къммеждународната организация SDI).

Курсът се състои от следните части:
Валидност на Грабо ваучера: от 1 Юни 2015 (Понеделник) до 2 Септември 2015 (Сряда).
С предварителна резервация минимум 7 дни преди желаната дата на започване на: 0897 848 030, 0889 289 755.
Остатъкът от сумата се доплаща към водолазния център на място при започване на курса.
Курсът се провежда в района на Созопол, продължителност - от 4 до 7 дни, в зависимост от заетостта на курсистите.
Един ваучер е за един човек.
Офертата включва: 20 учебни часа теория и практика: теоретични часове; упражнения в открити води (от бряг и от лодка) - минимум 4 дайва в открита вода с оставане под вода минимум 15 минути за всяко гмуркане (общо за всички гмуркания времето под вода трябва да е минимум 80 минути на тренировъчната дълбочина между 6 и 18м, като максималната дълбочина не трябва да превишава 18м); мултимедийна техника за преподаване на теорията; цялата необходима екипировка за провеждането на курса; квалифицирани инструктори за провеждане на учебните занятия; осигурен транспорт от водолазния център до спотовете за провеждане на упражненията в открити води.
Офертата не включва такса сертифициране - 33 евро, която се заплаща при успешно завършване на курса към международната организация SDI: www.tdisdi.com/sdi/get-certified/open-water-scuba-diver-course.
Успешно издържалите получават международен сертификат, признат в целия свят и валидиране директно от централата на TDI SDI, намираща се във Флорида, САЩ с адрес: Jensen Beach, Florida 34957 USA.
За издаването на сертификата е нужно курсистите да представят своя снимка във формат за лични документи на електронен носител.
Преди започването на курса се попълват следните форми: SDI liability release and express asumption of rick form - Форма за освобождаване от отговорност; SDI medical statement form - Медицинска декларация.
Всеки курсист: не трябва да има нарушение в слуховия апарат (спукано тъпанче и други), възпаления и запушване на синуси. Препоръчително е (не задължително) преди курса да се направи профилактичен преглед при личен лекар.
Минимална възраст за участие в курса - 17 години.

Вижте още подобни предложения

специално предложение
Начален комплект LEGO City по избор
добави в любими
повече за офертата
Комедията "Изневери в повече"на 29 Септември
добави в любими
повече за офертата
Бънджи скок от балон, край София
добави в любими
повече за офертата
Top