Пренатест "Премиум"за бременни

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от grabo.bg
1680'00лв.
ТОП ЦЕНА
Изтекла оферта
Валидност на офертата от 17.08 до 30.10
В очакване сте на най-щастливото събитие? Инвестирайте във вашето спокойствие по време на бременността - с ваучер за предложението на НМ Дженомикс!

Пренатест "Премиум"за бременни - за 1680лв.


Офертата включва:
Валидност на Грабо ваучера: от 17 Август 2018 (Петък) до 30 Октомври 2018 (Вторник).
С предварително записване на: 02/ 865 01 06.
Доплащането на остатъка от сумата се извършва на място, при провеждане на изследването.
Изследването се извършва в удобна за пациента лаборатория и може да се случи на територията на цялата страна.
Офертата включва: - Вземане на кръв; - Експресен транспорт, с лицензирана куриерска фирма за превоз на биологичен материал, до лаборатория Lifecodexx в Констанц, Германия; - Анализ на пробата - с точност до 99.8%; - Получаване на резултат и генетично становище от специалист по медицинска генетика.
В случай че от взетата кръвна проба на майката не може да се изолира достатъчно ДНК на бебето, от НМ Дженомикс поемат разходите по повторното вземане на кръв и изпращането му до лабораторията в Германия.
Пренатест "Премиум"е изследване при едноплодна бременност за: - Синдром на Даун; - Синдром на Едуардс; - Синдром на Патау; - Синдром на ДиДжордж (изследва се само по препоръка на лекар); - Най-честите дефекти, свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY).
Тестът е приложим и след методи за асистирана репродукция.
Резултатите се получава в рамките на 5-7 работни дни (съобразно официалните почивни дни в България и/или Германия). При получаване на резултата той се изпраща до пациента, като служител от екипа на НМ Дженомикс осъществява контакт с него и при желание до проследяващия бременността лекар, придружен с разчитане от специалист по медицинска генетика.
Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Вижте още подобни предложения

специално предложение
Top