60-минутно приключение с играта Наследството от Emergency Escape! Събери отбор, намери наследството на масоните!

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от deals.bg
29'00лв.
54.00лв.-46%
Изтекла оферта
"Наследството" е real- life escape room – Занимателна отборна игра, която ви пренася в тайно масонско имение. Поредица от логически задачи, пъзели, тайници, разбиване на кодове и сейфове са подготвени специално за вас, за да направят преживяването ви незабравимо и вълнуващо. Имате само 60 минути за да откриете завещанието на масоните и да си тръгнете с него. Дали ще откриете изхода зависи само от екипната ви работа и любопитство. Споделете приключението с отбор от 2 до 5 човека и си подарете незабравим спомен.
*****
ВАЖНО!Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Играта Наследството за 2-ма, 3-ма, 4-ма или 5-ма, според избрания ваучер Продължителност на играта: 60 минути Стаите са подходящи и за деца над 10г., като предлагаме детски вариант на игрите - необходимо е да уведомите предварително Играта може да се проведе само на български език Деца от 7 до 10 години, които са част от обора на възрастни, участват безплатно – стаите не са подходящи за деца под 7 години и не се допускат по време на играта ДОПЛАЩАНИЯ: Всеки допълнителен играч ползва цена за участие от 15 лв, която се заплаща на място, в деня на играта

Вижте още подобни предложения

специално предложение
Top