Ексклузивно в Кино Арена - най-любимия класически балет! "ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО", спектакъл на Кралския балет в Лондон, на 18.07., 21.07. и 22.07., в кината в София!

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от deals.bg
18'00лв.
ТОП ЦЕНА
Изтекла оферта
Лебедово езеро заема специално място в репертоара на Кралския балет от 1934 год. насам. През този сезон Кралският балет предлага нова постановка с допълнителна хореография на Лиъм Скарлет. Като остава верен на версията на Петипа – Иванов, Скарлет внася нов поглед към този класически балет, в сътрудничество със сценографа Джон Макфарлейн.
По време на лов принц Зигфрид попада на ято лебеди. Той е очарован, когато един от лебедите се превръща в красивата девойка Одета. Но тя е омагьосана и може да възвръща човешкия си образ само през нощта.
Лебедово езеро е първият балет на Чайковски. Днес той се радва на признанието на най-любимия класичски балет, но изненадващо получава лоши отзиви след премиерата си през 1877 год. След постановката на Мариус Петипа и Лев Иванов от 1895 год. Лебедово езеро се превръща не само в балетна класика, но и в неразделна част от популярната култура. Успехът му се дължи не само на симфоничната мощ на неговата музика, но и на поразяващата хореография на Петипа и Иванов.
ВАЖНО
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 1 билет за прожекцията на балетът "ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО", на място и дата по избор. Избирате вариант от: Прожекция на "ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО" - на 18.07. от 19.00ч. в Кино Арена Младост Прожекция на "ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО" - на 18.07. от 19.00ч. в Кино Арена Запад Прожекция на "ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО" - на 21.07. от 18.00ч. в Кино Арена The Mall Прожекция на "ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО" - на 21.07. от 18.00ч. в Кино Арена Deluxe Bulgaria Mall Прожекция на "ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО" - на 22.07. от 16.00ч. в Кино Арена Младост Прожекция на"ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО" - на 22.07. от 16.00ч. в Кино Арена Запад Времетраене: 180 мин. с два антракта Комплимент от Кино Арена – малка бутилка вино и шоколадови изделия

Вижте още подобни предложения

специално предложение
Top