Бъдете в перфектна форма! Получете ОНЛАЙН своя диетичен режим + консултация за двигателен режим сега САМО за 8 лв., вместо за 20 лв.!

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от ozo.bg
8'00лв.
20.00лв.-60%
Изтекла оферта

Постигнете сега мечтаната от Вас фигура с индивидуална диета изготвена специално за Вас само минималните 8 лв. Радвайте се на красива фигураа, която можете да запазите за по-дълго време.

Офертата включва:  

  • ВАРИАНТ 1: 1  диетична консултация  + двигателен режим в дома или за фитнес зала САМО за 8 лв., вместо за 20 лв.;
  • ВАРИАНТ 2: 2  диетични консултации + двигателен режим САМО за  14.90 лв, вместо за 40 лв.


При закупуване на ваучер за диетичен режим -Ще получите тест, който ще попълните и до 5 дни ще получите индивидуално направен хранителен режим за отслабване, напълняване – при анорексия, за правилно хранене и при активно трениране, бременост или съответни здравословни проблеми: язва, колит, гастрит, бъбречна недостатъчност, високо кръвно налягане, жлъчекаменна болест.  Диетичния режим , ще бъде съобразен с възрастта, какво искате да постигнете, за колко време, заболявания, ако има такива и сезона в който започвате диетата.

Диетата Ви се изработва от Д-р Николина Димитрова –Д-р по клинична психология магистър биохик диетолог с 20 годишен опит в тази област и много доказани резултати. В момента диетолог на Частна млечна кухня Туити гр. Стара Загора. С издадена книга за хранене със заглавие – Здраве Храна Навици, която за закупилите ваучера могат да получат на цена от 16 на 8 лв.

ЗАБЕЛЕЖКА: ПРОГРАМАТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ Е УНИКАЛНА С ТОВА, ЧЕ НЕ ГУБИТЕ МУСКУЛИ, А САМО МАЗНИНИ. СЪЧЕТАВАНЕТО И С ДИЕТИЧНИЯ РЕЖИМ, КОЙТО НЕ Е ГЛАД А ПРАВИЛЕН НАЧИН НА ХРАНЕНЕ, ВОДИ ДО ВИДИМО ПОДМЛАДЯВАНЕ И ЕДИН ПРОЦЕС НА ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОТ ТОКСИНИ ЗАДЪРЖАНИ В МАСТНИТЕ КЛЕТКИ.

Вижте още подобни предложения

специално предложение
Top