Почистване на дом или офис до 90кв.м

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от grabo.bg
79'00лв.
180.00лв.-56%
Изтекла оферта
Ако ви се развали колата, я водите на сервиз, а опразни ли се хладилникът, тичате до магазина. Защо като става дума за чистене, сякаш сте длъжни да почистите всичко навсякъде? Доверете се на специалистите в това - Aгeнция Marty Clean!

Почистване на дом или офис до 90кв.м. - за 79лв, вместо 180лв!

Офертата включва:
Валидност на Грабо ваучера: от 24 Октомври 2015 (Събота) до 24 Ноември 2015 (Вторник).
С резервация след издаване на ваучер на: 0899 957 157.
Отлагането на предварително резервиран час важи не повече от един път, до 24 часа преди направената резервация. При повторно отлагане, ваучерът се счита за използван.
Офертата важи за помещения до 90кв.м, за площ над 90кв.м се доплаща на място според уговорка с фирмата.
Офертата включва: Почистване на прозорци (от външната и от вътрешната страна); Почистване на дограми - външно и вътрешно; Maшинно почистване на твърди настилки (теракот, фаянс, гранит, ламинат, гранит, мозайка, PVC); Влажно забърсване със специализиран препарат; Почистване на балатум, линолеум - измиване със специализиран препарат; Почистване на подове с меки настилки (килим, мокет) - прахосмукиране; Почистване на мебели (бюра, работни маси, рафтове, шкафове, етажерки - обезпрашаване и почистване с препарат, редуциращ натрупването на прах); Почистване на тераси - прахосмукиране и влажно забърсване с МОП на подови настилки; Цялостно почистване на баня и тоалетна - измиване и дезинфекциране на под, стени, тоалетна чиния, мивка, вана, душ-кабина, писоар, смесителни батерии; Почистване на кухня - шкафове, маси, плотове - външно; Почистване на хладилник - външно (при необходимост вътрешно почистване с доплащане 15лв на място); Премахване на паяжини; Обезпрашаване на врати, включително и касата; Почистване до блясък на огледалата; Изпразване на кошчета за хартия и отпадъци, и подмяна на пликовете в тях; Изхвърляне на боклука.
Служителите на почистващата фирма носят всички нужни препарати, пособия и машини.
Работи се с професионални немски препарати, които не съдържат компоненти опасни за хората и околната среда. Съставени са от напълно биоразградими естествени суровини.
Офертата не включва транспортна такса - 5лв в рамките на град София, заплаща се на място.
Транспортна такса за обекти извън околовръстен път се заплаща допълнително 0.50лв на километър.
Зона за паркиране се заплаща от клиента.

Вижте още подобни предложения

специално предложение
Top