Луксозен автомобил с украса и личен шофьор под наем - за вашия бал или специален повод

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от grabo.bg
160'00лв.
280.00лв.-43%
Изтекла оферта
Появи се ефектно на бала! На хубавата ти рокля или костюм ще отива чудесно и една хубава кола! Наеми я с 43% отстъпка от Авви Груп!

Луксозен автомобил с украса и личен шофьор под наем за три астрономически часа и 100км
- за 160лв, вместо за 280лв!

Предлагани автомобили:
• Джипове - Mercedes- Benz GL, Audi Q 7, Volkswagen Touareg (2 броя);
• Леки автомобили - Audi A 4 2009г, Mercedes- Benz S-class W220 2002г.
Валидност на Грабо ваучера: от 19 Май 2015 (Вторник) до 31 Май 2015 (Неделя).
Преди да грабнете ваучер се обадете на: 0878 819 817 и направете справка за желания от вас автомобил, дата и час. Ще получите резервационен код, който в рамките на два часа е необходимо да попълните в данните на ваучера, за да си гарантирате, че ще получите желаното.
Предлагани автомобили: Джипове - Mercedes- Benz GL, Audi Q 7, Volkswagen Touareg (2 броя), Леки автомобили - Audi A 4 2009г, Mercedes- Benz S-class W220 2002г.
Авви Груп се задължава в уречената дата и час да предостави: желания автомобил почистен и украсен според случая; Личен шофьор в подобаващо облекло.
Авви Груп запазва правото си при техническа повреда и/или не зависещи от дружеството обстоятелства да предостави заместващ автомобил след съгласуване с клиента, а при отказ от заместващ автомобил дружеството се задължава да възстанови стойността на ваучера.
По време на превоза при ПТП, което не е по вина на шофьора на дружеството, Авви Груп не дължи неустойки и/или възстановяване на стойността на ваучера и при възможност ще предостави заместващ автомобил до края на наема.
Авви Груп предлага допълнителни часове и километри, но при условие, че има възможността до поеме такива.
Всеки следващ започнал час се заплаща по 36лв с ДДС. При изчерпване на километрите всеки следващ се заплаща по 1.2лв с ДДС на километър.
Абсолютно забранено е и услугата ще бъде прекратена незабавно в случаите когато: 1. По време на наеме и превоза лицата се катерят по автомобила, седят по вратите и са в основата си част извън автомобила. 2. Стъпване върху седалки в автомобила 3. Изискване от шофьорите да превишават скоростта и нарушава закона за движение по пътищата 4. Да се качват повече от предвидени и максимално допустимите лица за съответния автомобил 5. Пушенето в автомобила 6. Възпламеняването на каквито и да било запалителни и взривоопасни предмети в автомобилите 7. Използването на упойващи и/или наркотични вещества в автомобилите 8. Пръскане, поливане, заливане с каквито и да било алкохолни и безалкохолни напитки в автомобилите и пасажерите 9. Нарушаването на лаково и цветово покритие на автомобила, нарушаване на цялостта на салона на автомобила, нарушаване на превключватели и други в Автомобила! 10.Катерене и стъпване върху капаци и тавани. Всички нарушения по цялостта на автомобила се заплащат от наемателя в двоен размер.

Вижте още подобни предложения

специално предложение
Top