Две процедури лазерна епилация на пълен интим, без или със подмишници

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от grabo.bg
59'90лв.
270.00лв.-78%
Изтекла оферта
Вече 6 години Versus е безспорно най-предпочитаният бранд за лазерна епилация в София! Днес те отново ви предлагат новото им поколение изключително ефективни лазери за епилация! Уверете се сами, че крайният резултат от тях значително превъзхожда резултатите на всички други методи, които сте опитвали досега!

Грабнете ваучер за:
Първа и шеста процедура от курс лазерна епилация на пълен интим (за мъже и за жени) - за 59.90лв, вместо за 270лв;

Първа и шеста процедура от курс лазерна епилация на пълен интим, плюс подмишници (за мъже и за жени) - за 75.90лв, вместо за 350лв.

Офертата предоставя и процедури 2, 3, 4 и 5 на зона интим на преференциална цена – 80лв за всяка (регулярната цена на зона интим е 135лв за жени и 150лв за мъже). За избралите ваучер за пакет интим и подмишници, процедури 2, 3, 4 и 5 за зона подмишници са на преференциална цена от 30лв (регулярна цена за жени – 40лв, за мъже – 50лв).

Подготовка за лято 2015:
Валидност на Грабо ваучера: от 20 Април 2015 (Понеделник) до 20 Май 2015 (Сряда).
С предварително записване на: 0700 20 600.
Отмяна или преместване на часа е възможна 48ч преди часа. Закъснение над 10 минути може да доведе до преместване на часа за друга дата.
За лица под 18г е задължително присъствието и съгласието на родител/настойник (само за първото посещение).
Офертата не важи за клиенти на Versus, започнали зона интим, външни бикини, общи бикини или слип, без значение кога във времето е било това. След издаване на ваучер от Grabo.bg за зона интим, общи бикини или слип, занапред няма да можете да използвате промоция за същата зона или да вземате нови ваучери за нея.
Офертата важи за първата и шестата процедура от курса лазерна епилация. Междинните процедури - 2, 3, 4 и 5 за зона интим са на преференциална цена - 80лв за всяка (регулярната цена на зона интим е 135лв за жени и 150лв за мъже). За избралите ваучер за пакет интим и подмишници, процедури 2, 3, 4 и 5 за зона подмишници са на преференциална цена от 30лв (регулярна цена за жени - 40лв, за мъже - 50лв).
В случай че при някоя от процедурите част от зоната не може да бъде епилирана (наличие на интензивен тен, зоната е неподготвена, използвана е козметика с цвят или отблясващи частици и други), цената на процедурата не се редуцира и този участък не може да бъде епилиран самостоятелно или допълнително в отделно посещение. Научете повече как да се подготвите за епилацията на http://epilation.versusbg.com/.
При посещението се изисква лична карта.
Всеки клиент може да ползва за себе си 1 ваучер.

Вижте още подобни предложения

специално предложение
Top